What to pack

Idag är det lördag, men det känns som en söndag. Men det är nog bara för att det var röd dag igår.
Jag har suttit och tittat på The City-avsnitt hela förmiddagen, och nu tänkte jag plocka lite med mina kläder. Måste välja ut det jag ska ha med hem och det jag ska ha kvar här. Det blir svårt. Hade varit enkelt om jag bara skulle vara hemma typ en vecka men nu ska jag ha kläder för två veckor och så vet jag ju inte hur vädret kommer bli hemma och vad jag kommer göra.
Men å andra sidan så har jag ju kläder kvar hemma. No big deal. Får bli 2 par jeans, en kjol, ett par shorts, några toppar. Ungefär.

Helene skulle kolla om de hade någon gammal väska de inte behöver, så kunde jag låna den tills i sommar. Alltså så jag kan ta in den i morgon och ha resten av mina kläder i den i Elisabeth’s källare.
De hade kanske någon sliten gammal sak som jag kunde få låna. Snällt av dem att ställa upp med det. Egentligen känns det konstigt att låna av dem, men jag har inte något val. Har ingen lust att släpa med alla mina saker på tåget in i typ IKEA-kassar. Blir tungt och bökigt.

0 reaktioner på ”What to pack”

 1. Hej!

  Varför tar du bara inte dina kläder i väskan du ska lämna tillbaka till din kompis i sverige, fyller den med sakerna som ska stanna i Paris transporterar dem till Elisabeth, väl där lägger du över sakerna i IKEA kassar eller ngt liknande, sen tar du den tomma resväskan med dig tillbaka till huset där du bor nu, fyller den med sakerna du ska ha med till sverige =) väl hemma fixar du en ny resväska, och du slipper låna av familjen du bor hos känns nog bättre för dig om du inte gör det! Man vet aldrig vad som händer med väskor när man flyger….

  Hoppas det löser sig för dig!

  kram

 2. YoYo: Jag tänkte också göra så först, men det blir enklare såhär. Ska ju inte resa med deras väska utan bara förvara mina kläder i den hos E. Sen när jag kommer tillbaka åker jag bara hit och lämnar den så fort jag fraktat mina kläder till nya familjen. Annars blir det en massa fram och tillbaka, och så ska jag packa ur och packa igen. Sen känns det lite sådär att ha kläderna helt öppet i en källare där det kanske kryllar av kryp och mal.

  Men tack för ditt förslag! Det var schysst av dig att dela med dig. 😊

  Ha det bra, kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen