C'est la vie

Promenad i regnet

Det löste sig med väska. Helene och Olivier hittade en som de kunde låna till mig. Verkligen så himla snällt! Jag kände mig lite panikslagen där hur jag skulle göra. Har packat ner det jag ska ta hem till Elisabeth nu och även packat ner lite grejer som jag kommit på att jag egentligen inte behöver nu över sommaren. Syrran ska ju komma hit i slutet av sommaren och kan då ta med det som jag inte har användning för nu, samt mina vinterkläder.

I övrigt så började de spontant möblera om här, haha! Flyttade runt alla möbler. Och Louise hjälpte mig packa. 😉 Sen drog hon in hälften av sina leksaker i mitt rum så nu är här en lekstuga. Typ. Och så har hon och jag busat lite. Hon är så himla söt!

Det regnar ute, men jag gick iafl en promenad innan. Ville köpa croissents eller en baguette, men det var stängt. Typiskt. Fast det var iafl skönt att gå ut i regnet lite under ett stort paraply. Och det är inte kallt ute heller. Kändes somrigt och lite Pippi Långstrump sådär. Haha! 🙂
Nu ska jag göra lite lunch och efter det kolla om Ellinor vill snacka lite på Skype.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.