C'est la vie

Musical och blodig actionromantik

Igår kväll var Olivier bortbjuden, så jag, Helene och Louise hade en mysig kväll on our own. Först möblerade vi om hallen lite. Det blev ganska mysigt faktiskt. Sen lagade jag middag och Louise som ätit dåligt den senaste veckan glufsade i sig två portioner. Vilken komplimang liksom! 😉
Medans Helene diskade och fixade så tittade jag och Louise på Den lilla sjöjungfrun och hade det "mysigt". Louise har börjat med en massa nya ord och uttryck bara under denna korta tid jag varit här. Mysigt är ett ord. Sen säger hon "aha??!" när man förklarar något för henne. Haha, det är jättegulligt! Och igår då så skulle vi "mysa" med filt och film.
Såklart så var det ju mest jag som ville se på Den lilla sjöjungfrun. Helene sa att "du behöver inte titta på den med henne om du inte vill". Are you kidding me? Det är high standard Disney! Hähä.

Efter att ha möblerat om lite till och med min och Louise vägledning så blev det ganska mysigt i huset. Hon la Louise för att sova och sen tittade vi på film. Först True Romance och sen Mamma Mia. Hon gillade den första, men är ännu känsligare än jag när det gäller blod så hon gillade inte fightscenerna, haha!
Tur iafl att det var ett bra slut. "Dör hon nu eller??", "Jaha nu dör hon då…" 🙂 Sen somnade jag för första gången under en film när vi kollade på Mamma Mia.. Det var möhippascenen och sen helt plötsligt så var det slutet. Börjar jag bli gammal eller?
Sen kunde jag inte somna när jag väl låg i sängen. Och jag vaknade ganskla tidigt idag så jag är trött som bara den.
Men det var en trevlig kväll måste jag säga.

0 kommentarer

 • En förvånad mamma.

  Jag har hittat Nabil!

  …eller egentligen var det ju han som hittade till min blogg. Jag blev nyfiken på hans blogg eftersom han lämnade en kommentar på mitt inlägg rubricerat "valborg". Han tycker sprit är skit, vilket är otroligt upplyftande eftersom han är 16 år gammal. Det finns tyvärr alldeles för många tonåringar som dricker alkohol – med tråkiga, sorgliga & tragiska slut.

  Det var skönt att hitta en kille som skriver att han inte gillar alkohol & droger. Han skriver dessutom otroligt bra & personligt som får en att vilja följa hans liv. Tyvärr har han inte haft det så lätt…

  Han har själv valt ut två inlägg i sin blogg – som han tycker är betydelsefulla. Jag tycker att de är så bra skrivna, känns bra att han sätter ord på sina tankar & känslor!

  Länk till inläggen;

  "I'm forced to think hell is a place called home…"; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/04/06/i%E2%80%99m-forced-to-think-hell-is-a-place-called-home/

  "Mobbning är utan tvekan det värsta som finns…" ; http://nyablondinbella.wordpress.com/2009/05/05/mobbing-ar-utan-tvekan-det-varsta-som-finns/

  Jag hoppas inte du ser detta som spam, och sprid gärna bloggen genom att skriva ett inlägg om honom, du får jättegärna använda dig av beskrivningen ovan. Bort med Kenza, blondinbella & alla andra onödiga bloggare… in med Nabil, en kille som tveklöst sticker ut ur mängden – någonting som vi alla egentligen bör sträva mot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.