C'est la vie

Dimanche

Nej men heeej! What’s up? Jag har haft en väldigt trevlig dag idag. Först åkte jag in till marknaden i La Motte Piquet, och hann precis köpa en present till mamma innan de packade ihop. Efter det blev det en extremt inovativ lunch på Donken innan jag tog mig till Svenska Kyrkan. De har ungdoms och au pair-träffar på söndagar där och jag träffade tre supertrevliga tjejer som också kom dit för första gången. Nathalie och Lina som också är au pairer, och Emelie som jobbar och pluggar i Paris. En finlandssvenska med sån där charmig brytning ni vet.
Tiden bara flög iväg och helt plötsligt hade vi suttit där på gården i 3 ½ timme och fikat, skrattat och pratat om allt möjligt.

Vi hade följe en bit hem sen och bytte nummer. Ska höra av mig till dem när jag kommer tillbaka till Paris igen! Roligt att ha lite kontakter. 🙂

Kom hem vid sju och sen har vi ätit middag. Helene gjorde någon god kycklinggrej. Fick mig att minnas hur gott det är med kyckling. Jag åt det typ 3 gånger i veckan innan jag kom hit och nu har jag ätit det två gånger under dessa 2 ½ veckorna. Jag får kyckling-abstinens! 😛
Har försökt få tag på Stina på Skype sedan igår, men vi bara går om varandra hela tiden, haha! Stiiina, var är du??? 😉

I morgon ska jag ringa till agenturen och till Bernard, som är pappa i den familjen jag ska bo hos nästa månad. Måste boka min flygresa tillbaka hit snart så jag måste veta när jag ska åka. Annars blir det en hemmadag i morgon. Packa, städa rummet och formodligen en promenad till parken är planerna.
Ska nog titta på ett par avsnitt av The Hills och sen sova för jag är ganska trött nu.

À demain!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.