Travels

Weekend Trip

Vi håller på med prissättning och kalkyler idag. Det kunde varit en roligare tisdag. Jag drömmer mig tillbaka till Strasbourg i stället. Det var verkligen en mysig helg. Både jag och Christophe uppskattar att åka bort en helg då och då. Båda får en paus från vardagen och en chans att hämta ny motivation genom nya intryck. Vi har bestämt att vi ska göra så oftare, även om det inte blir långt bort. Ibland behöver man bara komma bort 10 mil för avkoppling. Nästa gång blir det kanske Rom. Jag har varit där innan men då på egen hand. Det är ju oftast trevligast med någon att dela upplevelsen med.

Har ni kanske tips på trevliga weekend-städer? Storstäder jag har besökt senaste tiden är London, Barcelona, Amsterdam och nu Strasbourg.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ett annat land som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är Beligen. Kan rekommendera de norra delarna och städer så som Bruges, Gant och Antwerpen.

    Kram

  • Jenny

    Berlin var förvånansvärt fantastiskt! Jag trodde att det skulle vara grått och…..östtyskt liksom (ja, jag vet – fördomar!) men var JÄTTEgrönt, ganska billigt och väldigt mysigt. Köpenhamn är ju mysigt också, och när man bor där du bor har man ofta inte utforskat det ordentligt. Visste du till exempel att det finns vissa gator där franska brasserier och boulangeri/patisserieinspirerade ställen trängs med varandra? Jorå. Macarons och andra bakverk och mat på franska. Rundetaarn är kul, det finns en massa kykor och en fin synagoga att titta på och det är ju så mysigt att promenera vid sjöarna eller i botaniska trädgården. Och vid KB ligger judiska muséet som är något lite annorlunda. Och eftersom man sparar så mycket på att ta Öresundståget istället för ett flyg så kan man lyxa till det med hotell istället. Till exempel. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.