Okategoriserade

PUCCI

Av en slump hamnade på på rätt plats vid rätt tidpunkt förra veckan. I en korg på Stadsmissionen låg ett gäng sidensjalar från Emilio Pucci i en fin förpackning. Efter noggrant studerande och en kort internet-research är jag 95 % säker på att den är äkta. Kolla sömmarna liksom. Någon expert som vågar sig på ett uttalande?

Jag köpte den först och främst som en julklapp till mamma men nu har jag börjat bli sugen på att behålla den. Såklart. Så blir det alltid när jag köper bra presenter, då vill jag ha dem själv. Jag vet att mamma skulle älska den för hon lägger aldrig pengar på lyxiga märkeskläder, men jag gillar färgerna och mönstret. Jag har ju en månad att fundera i alla fall. Hehe.

Ja just det, priset. 100 riksdaler betalade jag. Varför köpte jag inte två?

Jag kom hem sent idag och nu är jag helt slut. Det blir middag och sen soffan resten av kvällen. Datorn får vila tills i morgon.
Ha en trevlig kväll allihop!

0 kommentarer

 • Jenny

  Vaddå, fanns det två? Jag älskar fynd som de! Jag hittade en vitage Dior för 600 riksdaler i Malmö en gång. Det är ett fynd det! Grattis till bra öga! 😊

 • Mia

  Vilket fynd!

  Och fina du, jag skriver alltid bildkällor, sånt där har jag koll på. Tycker det är oschysst mot fotografen att inte länka osv. Finns alltid en länk i högra hörnet längst ner: Pics: here.
  Men i det inlägget du nämnde är länken i inlägget eftersom det är det hela inlägget handlar om. Klicka och så kommer du dit direkt.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.