C'est la vie

Weekend Essentials

 

 

Helglyx för mig? En stund utan dator och mobil. Färska blommor. Ett glossigt magasin. Hemmagjord brunch. Mysig spellista som får en att koppla av och känna sig glad.

 

Jag tänkte spendera resten av söndagseftermiddagen med att bläddra i nyaste Vanity Fair och dricka kaffe. Jag köpte även med mig blommor hem i förmiddags när jag var ute och handlade till dagens brunch. Det är inte ofta jag köper blommor, men eftersom jag aldrig får några från min pojkvän så får jag väl göra det själv. En riktig kvinna reder sig själv. Som di säger.

 

Ser ni det lilla änglaspelet med älgar förresten? Det fick vi av Christophes syster förra julen. Jag tyckte det var kul att hon köpte en svensk inredningspryl till sin svenska svägerska. Det är så fint när man tänder det och älgarna snurrar runt.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.