Fun stuff

White white wine

 

 

Innan vi åkte till min väns galej så tittade vi förbi J’Go, vilket är en sydfransk bar på rue Drouot. Barmanagern är en vän till oss och det var hans sista kväll igår. Han ska nämligen bosätta sig i Réunion med sin flickvän. Vadå härlig livsplan?! Hur som helst, så tog vi ett glas vin där och sedan gick vi till Le Coeur Fou som ligger på rue Montmartre. Det var riktigt kul att träffa Sofia igen eftersom vi inte setts sedan i somras då hon flyttade tillbaka till Köpenhamn, plus att jag träffade lite nytt folk och återsåg bekanta ansikten. Till slut tog gäspningarna över och jag insåg mig besegrad. Det var skönt att krypa ner under täcket när jag kom hem runt ett.

 

Christophe har varit och spelat golf på morgonen och kom precis hem. Nu ska jag slänga ihop en brunch till oss med amerikanska pannkakor, äggröra och smoothie. Så himla gott!

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.