C'est la vie

Waiting for the world to change

Det här med vinter + inte tillräckligt varm jacka börjar gå mig på nerverna. Hur jag än klär mig blir det ändå att jag får ha på samma kläder jämt för att inte frysa ihjäl. Och ni vet de där plusgraderna jag skröt om tidigare? De verkar dröja till nästa vecka. Jag vill ha blusar och kjol, inte samma jeans och stickade tröja jämt.
Jag vill ha vår!!!

Men det är fredag, då kan man i alla fall vara glad. Och så skiner solen. Härligt! Nu ska jag dra till jobbet. Eftersom jag jobbade till sent igår får jag en liten sovmorgon idag. Jag ska kila förbi Starbucks på vägen och köpa med lite frukost. Eftersom vi båda jobbat mycket denna veckan gapar kylen tom.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.