C'est la vie

Swedish prices

Ikväll är det bowling med medlemmarna som står på schemat. Till det vinnande laget har jag ordnat finfina priser i form av en Sverige-korg från Svenska Affären här i Paris. Agneta, som äger butiken, har varit snäll och sponsrat. Utlandssvenskarna kommer bli saliga över Ballerina och knäckebröd. Hade jag inte redan smällt i mig två påsar Polly, vilket gjort mig smått illamående, hade jag varit grön av avund. Jag och Victoria får vara utan om vi vinner. Comes with the job. Fast som sagt, vi har ju våra Polly-påsar.

Nu måste vi åka om jag ska hinna köpa lite McDonalds-mat på vägen. Det har blivit lite för mycket färdigrätter  och skräpmat de senaste dagarna men jag har inte tid att laga mat. I helgen ska jag äta bra mat. Fisk och krispiga grönsaker kanske. Och Danette till efterrätt. Någon måtta får det vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.