Beauty

Vinterhy

 

Igår eftermiddag träffade jag Madde för en fika på Sockerbit och när vi skiljts åt så gick jag en runda på Åhléns precis innan de skulle stänga. Där sprang jag på den här krämen på rea. Min lite fetare dagkräm håller på att ta slut och dessutom torka ut. Jag har i vanliga fall normal till torr hy, men på vintern blir den mycket torrare, så jag kan inte använda min favoritkräm från Lancôme. Jag ömsar skinn som en orm denna tiden på året och jag har liksom inte lust att smörja in mig med Nivea Ultra.

 

Just den här är en liten burk (30 ml) och det var antagligen därför den reades ut, men den finns fortfarande kvar i en större förpackning. Vilket ju är positivt för om jag gillar den så kan jag ju alltid köpa en ny när den här tar slut. Annars brukar jag alltid köra på min vanliga krämer som jag vet passar till min hy. Däremot så svider det verkligen i plånboken att lägga omkring 550-600 kronor på en ansiktskräm, och denna kostade bara 188 kr. Helt klart värt det, och perfekt storlek vid resor också.

 

Jag hade en tidig men väldigt trevlig start på min torsdag, som följdes av några ärenden på stan. Mer om det sen, men nu måste jag röja upp lite här hemma. Jag har precis ätit lunch och behöver bland annat diska. Solen skiner idag så jag ska ut en andra runda innan den går ner bakom horisonten, så jag ska skynda mig med hushållsbestyren.

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.