C'est la vie

Vintage höstjacka från franska märket Weinberg

IMG_7105

IMG_7106 IMG_7107 IMG_7121

Jag kör en chansning här och lägger ut den här jackan på bloggen innan jag lägger upp den på någon säljsida. Finns det någon som är intresserad av att köpa en beige vintage ulljacka i riktigt fin kvalitet? Den kommer från det franska märket Weinberg och är tillverkad i la France. Det är alltså inget Made in China här inte. 100% lammull och i väldigt bra skick. Det finns även en knapp på insidan också (så at man kan dubbelknäppa), och så dragsko i midjan. Storlek står tyvärr inte någonstans men jag skulle tippa på att den passar dig med storlek 36-38 och som gillar när det är lite ”oversize”. Den är tyvärr för stor för mig och passar inte min kroppsform, annars hade jag behållt den.

Den har tillhört min mamma, men jag vet inte när den är köpt. Sent 70-tal kanske?

PRIS: 400:- + eventuell frakt (om du inte bor i Malmö-trakten)

Skicka ett mail till christinestories@outlook.com om du är intresserad av att köpa den. Jag kan även fixa mått men hittar inte måttbandet just nu.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.