Fun stuff,  Inspiration

When bloggers get together

IMG_7062 (1)

Under alla år när jag bodde utomlands så följde jag hela blogg-grejen lite på distans. Jag körde mitt race, gick aldrig på några bloggevent och träffade bara några enstaka andra bloggare som jag sedan blev kompis med. Jag tyckte ärligt talat att det kändes lite krystat och tråkigt som nätverk. Sedan jag flyttade hem har jag däremot gått mer och mer in i denna bloggvärld och dessutom träffat på så himla många inspirerande, duktiga och trevliga personer. Det är som en helt egen bransch. Ungefär som när jag spelade teater på gymnasiet och vi var som en egen liten familj som stöttade varandra och kunde förstå vad de andra gick genom. Det gäller bara att inte bli helt insnöad i det för det finns faktiskt ett liv utanför bloggen också. Typ.

Igår var jag i alla fall på ett riktigt trevligt event som LindaBetter Bloggers anordnade. Det bjöds på god soppa (trots att den var fri från typ allt gott dvs kött, gluten, laktos etc etc) och så blev det såklart mingel med alla som var där. Här ovan står Linda med Alexandra (som driver PR with an edge) och pratar om influencer marketing, do’s and don’ts som bloggare samt vikten av att veta sitt värde. Så himla intressant. Två otroligt gulliga och inspirerande tjejer. Dessutom träffade jag på en massa grymma och drivna tjejer som alla är duktiga på sitt eget vis. Det absolut bästa med hela kvällen var däremot att det fanns ett fat med småkakor. Jag var alldeles hög på socker när jag kom hem vilket liksom var en bra balans mot den veganska soppan. Sjukt nice bonus.

IMG_7076 (1)Här är Clara från Bossbloggen och till höger står Therese som driver bloggen Nu bygger vi om en lada.

IMG_7073Vi huserade i lobbyn på Hotel Duxiana. Himla fin lokal måste jag säga. Jag älskar verkligen hotell, i alla dess former. Förutom kanske sunkiga sådana, men det var inte det här.

IMG_7066 (1)Från vänster till höger: Mirijam, Nellie, Rebecca, Linda, Daniela, Helena och så Emilia som är tatuerare på studion Hands Across.

Väldigt mycket länkar i detta inlägg. Jag hoppas inte att det är irriterande, men jag tycker verkligen att ni ska kika in på dessa bloggar för det finns säkert en eller flera som kan komma att bli en favorit (förutom min då, hehe).

//Last nights blog event with Better Bloggers. A fun, inspiring and educational evening. On top of it I got to meet some very driven women with a lot of knowledge and intelligent thoughts. The best part though was the unlimited stack of cookies. I was high on sugar when I got back home.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.