Things I like,  Vardagslyx

Here comes the sun

IMG_7095 (1) IMG_7101 IMG_7098 (1) IMG_7104 (1)

God morgon solstrålar! Nej inte ni, utan de riktiga solstrålarna. Hehe. När jag slog upp mina blå i morse tyckte jag att det var ovanligt ljust i rummet. Solen sken nämligen in genom persiennerna. Det var knappt så att jag kunde tro det. Någon annan i Malmö som vaknade till liv idag igen? Vilken skillnad det är när alla moln som täckt himlen i fem dagar helt plötsligt skingras. Trots att jag är trött som en gnu så känner jag mig så mycket mer motiverad och glad. Jag ska passa på att gå ut alldeles snart för sedan ska det tydligen regna igen resten av veckan. Livet i Sverige: att desperat ta vara på varje sekund av solsken.

Självklart så säger jag god morgon till er också (även om många av er säkert varit uppe några timmar nu), och passar på att tacka för alla mail jag fått. Jag har inte hunnit svara alla för jag vill inte bara skriva ”Hej, tack, här är lösenordet”. Igår när jag kom hem satt jag och svarade på mail och vips var klockan kvart över tolv. Oops. Nu ska jag klä på mig och bege mig ut. Jag har några grejer jag behöver fixa med idag.

Förresten så tycker jag att det är så himla fint med morgonsol som skuggas av träd på fuktig asfalt, men det kanske bara är jag som tänker på sådant. Att mina fönster behöver tvättas har nog däremot inte undgått någon. En dag ska jag orka tvätta dem. En dag. En sak som jag tänkt på senaste tiden är den där like-knappen. Ibland står det att nio personer gillat inlägget när jag i princip precis publicerat det. Nio personer kan ju omöjligt ha gillat ett inlägg på en halv minut. Jag tror inte att deras gilla-system fungerar som det ska. Ville se om det finns någon annan finest-bloggare som tänkt på detta? Jag blir helt förvirrad för det står aldrig noll från början. Sjukt skumt jö.

Ha nu en riktigt fin torsdag!

//Finally! The sun came out today after five days of heavy thick clouds and rain. Even though I’m super tired, I still get so much happier and have a lot more energy today than yesterday. Thank you for all the emails by the way. I haven’t had the time to answer all of them but will try to do that today. I should seize this rare moment of sunlight so I’m gonna head out soon. First I need to get some errands done and then I have some other things to take care of. Maybe even clean my windows. They sure look a little dirty, huh? 

 

0 kommentarer

  • Sandra

    Åh vilka härliga bilder!! Haha asså jag putsade våra fönster i helgen och det var helt sjukt problematiskt (har ju ”sash windows” som är alldeles för gamla/stora för att kunna öppnas ordentligt). Hade skjutit upp det i ett år trots att det står i kontraktet att det ska göras minst en gång i månaden. Önskar dig stort lycka till med dina fönster (<– ej sarkasm)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.