Things I like

Sådant som är fint

I morse vinkade jag av Erin vid tåget efter nästan en vecka tillsammans i Köpenhamn och Malmö. Det känns som det bara var några få dagar sedan hon kom springandes med viftande armar utanför København H och ropade ”Christiiiiine!!”. Det har varit så fint att ha henne här och jag saknar henne redan. Idag har jag inte gjort många knop. Jag åt i alla fall upp alla blåbärslakrits-kulor från Narr Chocolate som jag fick i födelsedagspresent av min kusin. De var så himla goda. I highly recommend, ya’ll!

Söndagsångesten slog till i eftermiddags när jag insåg att nästa vecka kommer vara en brutal kontrast till den föregående lyxveckan, och att jag nu har en massa jobbsök att ta igen och en lång todo-lista att beta av. Den plötsliga vinterkylan gör inte saken bättre. Men det ska nog bli bra. Allt löser sig. Ångesten kan ha förstärkts av att jag åt så många chokladlakrits-kulor nu när jag tänker efter.

På tal om vinterkyla köpte jag en grå ullbasker med strasstenar till mig själv i födelsedagspresent. M gav den en blick och sa någonting i stil med ”den var inte så snygg”, en mening han kan stoppa upp någonstans där solen inte skiner, så jag planerar att ha den på mig varje gång vi går ut tillsammans.

Av Marie fick jag de söta guldfärgade örhängena och det fina fatet var från Erin. Fick även ett spabesök!

3,5 timmar på Ystad Saltsjöbad en blåsig och kall novemberdag? Ja tack!

Upptäckte den här gulliga lappen i gästrummet när jag kom tillbaka hem från stationen. Om någon hade sagt till 14-åriga Christine att jag senare i livet skulle ha flera lojala bästa vänner som älskar och uppskattar mig för den jag är, så hade jag inte trott på den människan. Jag är så himla tacksam för alla vänskaper med personer som är så smarta, snälla, roliga, omtänksamma, generösa och talangfulla. Även om några av dem bor långt bort så finns de alltid i mitt hjärta ❤️

Idag har jag som sagt mest tagit det lugnt. Att se solen komma tillbaka gav ny energi men det räckte att gå fram och tillbaka till tågstationen i morse för att veta att jag inte ville gå ut i kylan något mer idag. Det snöade till och med inatt. I stället har jag njutit av vårt fina hem. Jag är så glad över att få bo i en så vacker lägenhet. Ibland tar jag det nog för givet, men vi har verkligen skapat en gemytlig plats tillsammans.

Jag är ganska hjärntrött nu och har nog lite PMS så kreativiteten är inte på topp. Det här inlägget är ett något torrt virrvarr av allt möjligt inser jag nu. Det får vara som det är helt enkelt. Nu ska jag kolla på ett till avsnitt av The Crown innan det är dags att krypa till kojs. Jag har några nya böcker att läsa också så nu ser jag faktiskt fram emot att lägga bort mobilen senare, som jag tyvärr ofta ligger och skrollar på i sängen, och vila ögonen i en bok i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.