Things I like

From my love

Jag somnade i natt leendes med en känsla av lycka och tacksamhet. Med risk för överkonsumtion av kärleksdravel, så insåg jag hur bra jag har det just nu. Jag får tillbringa livet med en person som jag älskar – och älskar mig – villkorslöst. Det tog sju år av tveksamma sidospår, men till slut hittade jag den där människan som gör att livet känns komplett. Han som inte bara är min pojkvän och bästa vän, utan även min partner. Vi är ett team som hejar på varandra och bara blir starkare varje dag som går, som tar fram varandras bästa sidor och accepterar varandras sämsta. Det är så jäkla fint att ha hittat en person som jag vill vara ihop med resten av mitt liv. Dessutom är han snygg.

På tal om kärlek och pojkvän så fick jag förutom parfymen den här vackra väskan av Mr M i julklapp. Jag fick syn på den någon vecka innan jul, sedan gick han och köpte väskan, trots att jag även fick en fin parfym av honom. Jag är en bortskämd och tacksam snorunge, med självinsikt.

Väskan kommer från & Other Stories och finns att köpa HÄR. För den som blev lika kär i första ögonkastet som jag, så har jag sett den på rea i butiken här i Malmö. Vassegod!

Efter en vecka med motvind och inte så mycket kvalitetstid ihop så har vi precis haft en riktigt mysig lördagsmorgon. Båda två gillar att ligga kvar i sängen en stund på morgonen, prata och kramas tills någon av oss orkar gå upp för att sätta på kaffe. Sedan åt vi frukost länge, som sig bör på helgen. Nu ska vi snart bege oss ut för några ärenden, så jag ska klä på mig och packa ner det lilla som får plats i det vackra nya tillskottet till väsksamlingen.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.