C'est la vie

Vinnaren av tävlingen

– I samarbete med StyleMood – 

vinnare_stylemood

Vet ni hur svårt det var att utse en vinnare till tävlingen med StyleMood? Skitsvårt! Många av er kom med så bra motiveringar, men till slut föll lotten på Martina. Att säga upp sig från sitt jobb är inte någonting man gör i farten bara, utan det krävs en hel del kraft för att våga ta steget ut och hoppa från landgången. Allt modigt man gör tycker jag ska komma med en belöning, och därför utsåg jag Martina till vinnare i tävlingen.

Så grattis Martina, you’ve got mail! Lycka till på din nya karriärbana.

Till er andra som tycker om StyleMoods produkter och gärna skulle vilja beställa någonting fint till hemmet (själv hade jag nog köpt den här fina ostkniven eller det här päronet), så misströsta ej. Jag har nämligen fixat en rabattkod till er. Om du beställer innan den 30 september så får du 15% rabatt på dyraste varan du beställer. Använd koden: STYLEMOODVIP15.
Koden anges i sista steget i kassan, kan bara användas en gång och gäller ej nedsatta varor.

Och framförallt, ett STORT tack till er som deltog. Förhoppningsvis kommer det fler tävlingar framöver. Stay tuned…

 

På tal om någonting helt annat. Ni kanske sett att jag ändrat designen på bloggen (obs, syns endast om man läser från datorn)? Jag tänkte att eftersom att jag har en hel del nya läsare så är det kanske trevligt med en liten presentation av mig samt att man lättare kan komma åt arkivet och de olika kategorierna. Jag testar detta ett tag så får jag se hur det känns. Men säg för guds skull gärna vad du tycker om detta. Bu eller bä? Är det bättre med större bilder?

//Congratulations to Martina who won the contest I had on the blog last week! I hope you’ll like your new cutting board and candle holder from StyleMood. As you can see I also changed the layout on the blog a bit. Yey or ney?

0

0 kommentarer

  • Johanna Utterberg

    Grattis till Martina och jag hoppas att hon kommer bli nöjd med produkterna!! 😊 Tusen tack för ett väl genomfört samarbete och du utsåg absolut en bra vinnaren med en tydlig och bra motivering!! 😃 Superhärligt inlägg förresten, blir så pepp själv när jag ser mina egna produkter i andras bloggar, tack fina du!! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.