Fun stuff,  Weekend

Mingle

IMG_6724 (1) IMG_6717 (1) IMG_6714 IMG_6727 (1)

Jag fick lust att skriva ett argt inlägg om allt det som jag stör mig på bara för att jag känner mig så provocerad av väldigt mycket idag. Sedan insåg jag att jag kanske bara behövde skriva av mig. Nu är klockan helt plötsligt jättemycket och allt jag har ätit sedan BodyBalance-passet är två mackor och fem chokladsnittar (det kan ha varit sex stycken, jag tappade räkningen). Det känns verkligen som en vettig övergång från att ha varit i harmoni efter träningspasset. Nej hörni. Den här dagen går inte direkt till historien som den bästa i mitt liv. Ni slänger jag in handduken – eller använder den snarare för jag måste duscha – och går till sängs. I morgon är en annan dag, right? Då ska jag förresten på bloggmingel. Inte för att jag har problem med att prata med folk jag inte känner sedan tidigare, men just bloggmingel har jag inte varit på innan så det känns lite pirrigt. Någon bloggande läsare som varit på sådant? Vad gör man egentligen? Jag hoppas att de bjuder på snittar för det är det bästa med sådana events. När jag var på events under mina år i Paris så var alltid kvällens topic ”lokalisera maten”. En sak är i alla fall är säker; jag kommer inte känna mig obekväm med att fotografera, hehe.

Förresten, nu höll jag ju på att glömma bort bilderna i inlägget. Apropå mingel. Här är alltså det härliga gänget från middagen i lördags. Söt-Stina var så fin i sin blå kjol och spetstopp! Ja, alla var ju fina såklart.

Bonne nuit mes amis!

//I feel like my workout session earlier this evening might have been overshadowed by the fact that I had five chocolate cookies for dinner. Okey, I did eat two sandwiches as well but that was probably not sufficient. I’m gonna hit the shower now and then go to bed. This has not been the best day in my life so I’m just gonna call it a day and hope for a better one tomorrow. Oh and tomorrow I’m going to a blog mingle thingy. I’m very excited, but also a bit nervous. I’ve never been to these kind of things before. What if they don’t serve any food? Hehe. One thing’s for sure, I won’t feel uncomfortable snapping pictures. Speaking of mingle evenings the pictures are for the lovely dinner last Saturday. These were the sweet and fun ladies I got to know. One of them is my very best friend, and then I knew two others since before. It was really fun to get t know new interesting people. 

Anyway. Time for bed. Nighty night!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.