C'est la vie

Vin Rouge

Bon soir!

Dagen har mest bestått av segande och degande. Glott på Gossip Girl och One Tree Hill. Ätit Brie. Städat mitt rum. Klippt naglarna. Det senare är faktiskt något som är en stor bedrift eftersom jag verkligen HATAR att göra det. Är sååå booring. Men nu är det gjort. Och i morgon ska jag måla dem med mitt nya mörkröda nagelack jag köpte igår när jag och Elsa hängde inne på BHV:s skönhetsavdelning i typ en timme. Vid ett tillfälle kom till och med Elsa bort. Letade som en orolig mamma i nästan 5 minuter(när jag inte fastande vid Clinique och funderade på att köpa den där mascaran som är billigare än den där från Dior… vilken ska jag ta?). Som tur var hittade jag henne bland parfymerna. Pjuh!

Anyway. Nu ska jag ta på mig varma kläder(lovade mamma när jag pratade med henne nyss) och dra hem till Linda och hennes fransman. Det blir take out, skitsnack och kanske någon film. Har inte träffat Linda på ett par veckor så det ska bli trevligt.

Hoppas ni får en skön söndagskväll!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.