Fun stuff

Mojitos och gratis minipizza


Vet inte varför Elsa fotade klockan. Tror inte hon visste det själv…


God café creme. Fast jag föredrar nog cappuchino… dock i Italien. Benne!


Man får fylla tallriken med sallader och minipizza under happy hour. Nice!

Min planer för dagen blev lite ändrade. Skulle träffat Bruce för en kaffe egentligen men fick ett sms att han var tvungen att åka till London och undrade om vi kunde ses om 45 minuter istället för kl 14. Tyvärr såg jag meddelandet en timme efter han skickat det så det blev inget med det.
Har spenderat dagen hittills med att slappa och prata på Skype. Först en lång stund med Sophia och sen med Elsa. Var tvungen att avreagera mig på henne för franmännen jag bos hos just nu äter av min mat! Sjukt irriterande…

Bra grej det här med skype föresten. Man behöver ju knappt ens ringa med mobilen längre!

Just det, igår. Träffade Elsa och hennes trevliga vän Paul. Blev lite shopping och sen en kaffe på ett brasserie i Marais. Satt i baren och pratade om allt från pojkvänsmaterial till hur man får svälja stoltheten om man ska lyckas i Paris. Det senare är tyvärr sanning. Man ska skinn på näsan men akta sig för att ha för mycket åsikter.

Efter det drog vi till min nya favoritrestaurang för Mojitos och när Andreas kom dit senare så blev det även en god middag och vin.
Blev ingen sen kväll för min del men det var riktigt trevligt ändå.

Nu ska jag steka lite omelett till lunch och sen titta på GG-avsnittet jag inte hunnit se ännu. Lovelt sunday!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.