Vardagslyx

À côté du Louvre


Elsa aka skorstenen. Bolmar som en riktig fransyska. 😉

Shiet, klockan är ju för fasen redan elva! Har suttit och lagt upp bilder på FB i evigheter, eftersom min dator är så slööö. Jag får krupp på den! Aja. Never mind.

Idag var det skola. Jag gillar min klass mer och mer, de flesta är väldigt trevliga och gulliga tjejer. Och läraren är rolig, smart och trevlig. Lär mig en massa men grammatiken är bannemej inte lätt! Mais je vais apprendre.

Efter det mötte jag upp med Elsa vid Concorde. Vi tog en lunch nära Louvren på uteserveringen. Solen sken och livet kändes sådär lovely som det brukar göra när man sitter och skrattar och pratar med en bra vän i solen. Satt länge och bara njöt av att inte behöva stressa och bara koppla av.
Vi tog metron till L’Arc de Triomphe med efter det och tänkte först åka upp. Men jag det blåste en hel del idag så jag kände att det nog inte så var smart med tanke på min förkylning. Vi ska ta det en annan dag istället.

Efter det var det jobb och sen hem. Nu ska jag nog skita i FB och bloggen och se lite Svenska hollywoodfruar. Har ni sett det? Haha, Anna Anka är ju för underbar! Gotta love her. Har nog aldrig sett en mer egocentrerad människa med så lite självinsikt på TV! Imorgon är det Histoire de l’art men jag tror jag skippar det. Jag måste vårda förkylningen för att kunna jobba och gå på vanliga lektionen på torsdag. Det gäller att prioritera.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.