C'est la vie

Två varningar

Salut! Jag skippade konsthistorian idag. Det är ändå lite halvtrist och vi sitter i en sal med alldeles för mycket folk och alldeles för lite syre.

Nu ska jag snart åka in till centrum. På vägen måste jag verkligen ta ett foto till mitt Pass Navigo. Har fått två varningar nu. Oops! Nästa gång måste jag betala 25 euro… not in my budget. Lyckades komma undan tack vare min charm och skådespeltalang. Don’t ask…

Sen ska jag möta den här bruden, som är i Paris några dagar, om 1 ½ timme. Det ska bli trevligt! Sen jobb och efter det hem och börja packa. Och titta på Svenska hollywoodfruar. I’m addicted, haha! 😛

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.