C'est la vie

Jag trivs bättre här

Hunden tog sönder mina nya strumpbyxor i morse. Berättade det för E och J men ingen av dem erbjöd sig att ersätta dem. Hallå! Er hund skiter och pissar ÖVERALLT och jag får ta upp skit efter den och ni kan inte ens erbjuda att betala mina nya strumpbyxor som den rivit sönder…? WTF. Nog för att de är grymt trevliga och snälla men det ska bli skönt att flytta. Inget mer ostädat snusk, disk överallt, uppäten mat, röklukt… Etc. 

Undrar om de tycker att jag är otrevlig för att jag inte sitter i vardagsrummet bland alla deras grejer som är överallt och med ett moln av cigarettrök som vilar i hela rummet? Efter en lång dag när man kommer hem halv åtta och fixat middag så känns det mer lockande att sitta i sin säng för sig själv än att plocka bort kläder och andra prylar och sitta vid ett dammigt matsalsbord…
Nu ska jag titta på Svenska hemmafruar. ;-P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.