En mild höstdag

Jag har ju glömt skriva om min eftermiddag. Jag hade en så himla trevlig sådan nämligen med Robin. Och ni skulle sett så sött fransk hon såg ut med sin basker och söta jacka med broderier(vill ha en sådan!). Önskar att jag kommit ihåg att ta ett kort. 🙂

Vi satte oss på ett Brasseri först och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen promenerade vi runt i Marais och njöt av det milda vädret. Idag har det nog varit runt 15-16 grader! Me like.
Hann med att sukta efter höstkläder med innan jag var tvungen att åka till jobbet. Hoppas hon får det bra de resterande dagarna i Paris. Kom snart tillbaka och hälsa på Robin! 🙂


Idag har jag shorts och skjorta från Zara(j’aime Zara maintenant!), halsband från H&M, kofta från Lindex och strumpbyxor från Galeries LaFayette. Halsbandet har jag föresten haft i sisådär 4 år nu. Never gets tired of it.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen