C'est la vie

Very very strange

Jag har ett mystiskt meddelande på min mobil. Tydligen ska jag ha fått det den 23 augusti 2009 och jag har ingen aning vem det är från. Det läskiga är att jag raderat det säkert 10 gånger, både med det franska och det svenska sim-kortet i mobilen (det är min svenska mobil), men det kommer hela tiden tillbaka. Jag raderar, och det kommer tillbaka. Jag raderarm och det kommer tillbaka. Och så vidare.. Hur är det möjligt?

Vem är denna mysiska person som skickat det här till mig för tre år sedan? Det är ingen svensk kompis, då hade den skrivit på svenska. Just då hade jag ganska nyligen kommit tillbaka från au pair-tiden i Italien och hade inte så många vänner än. Who is it!

Ja, det är verkligen ett mysterium det här. Vad tror ni?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.