C'est la vie

Veckans finaste kommentar

Postat av: Sabine

Christine, din blogg är underbar. Jag bodde själv i Paris under 6 månader, träffade en underbar kille som jag nu ångrar att jag inte höll kontakten med efter att jag flyttade tillbaka till Sverige. Följ ditt hjärta och dina känslor så kommer allt ordna sig. Fortsätt med ditt underbara skrivande för jag kommer definitivt besöka din blogg så ofta jag bara kan hehe 🙂 u rock girl!

Och du då? Lika underbar du! Tack säger jag så ödmjukast jag bara kan, så fina ord. Jag överdriver inte när jag skriver att jag satt och smålog och sa högt för mig själv ”men guuud, vad fiiint” när jag läste texten ovan.
Jag följer mitt hjärta och går på magkänslan. Det ska nog gå bra. Och gör det inte det så kommer jag klara det ändå, för det är så man måste tänka när det blåser och man börjar tvivla på sig själv. Så länge man vet vad man vill och står med båda fötterna på jorden så går verkligen ALLT. Vare sig det handlar om skola, jobb eller ett förhållande.
Bara den där kommentaren fick min självkänsla att hoppa upp ett steg och jag kände att jag blev några procent mer motiverad.

Och jag måste säga att du rockar precis lika mycket! Någon som kan visa sådan omtänksamhet och positiv feedback till en person den aldrig träffat, är någon som förändrar folks inställning. Utan att ens veta om det. Jag hoppas verkligen att du hittat/hittar äkta kärlek du med. Jag har en känsla av att du förtjänar det 😉
Fortsätt läsa för då vet jag att du är en av de som jag skriver för. Så tack igen för att du motiverar mig till att skriva.

Kram på dig!

0 kommentarer

  • Sabine

    oj, klickade iväg en tom kommentar! 😋
    Det är jag som ska tacka dig, Christine. Det är så underbart hur du beskriver dina upplevelser och ditt förhållande med C. Kärleken har inte lyckats hitta mig under mina 22 år, därför blir jag så glad när jag ser dig, och hur lycklig du är. Det får mig att längta till kärleken likaså. kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.