C'est la vie

Bara på skoj


Fika på Barista innan.


Stina är avis på min dator. men den är bara min. MIN. My precious!


Sandra. Bilder tagna med min mobilkamera, inomhus.

Jag sitter hemma hos Sophia och hennes kille och glor på Liar, Liar. Han är så jäkla grym där, typ hälften av scenerna är säkert improviserade, haha. Vi har innan dess kollat på Idol och kommenterat alla deltagare som de proffs vi är. Eller de tror ju det åtminståne. Jag VET att jag är det.

Jag har även fått hjälp med mitt CV av Joakim så snart så ska jag nog ha ett trevligt extrajobb. Så att jag kan köpa alla de där sakerna som jag ”behöver”. Och lite till. Det kliar i shoppingfingrarna! Ja just det, så att jag kan betala räkningarna med. Men det är ju andra prio. Hehe. Nej jag skojar såklart. Jag är faktiskt inte så, alls. Bara lite slösaktig ibland 😉

Nej nu ska jag hemåt och se om det för en gångs skull går att skypa med Christophe utan att det hackar, bryts, brusar och vi båda sliter våra hår av frustration.
Wish me luck!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.