C'est la vie

Inte helt vaken

Jag var nog inte riktigt vaken i morse när jag skrev det senaste inlägget. För det är ju faktiskt inte en vecka tills jag är i Paris, utan två. Tyvärr. Men två veckor går rätt snabbt det med 🙂

Herregud, jag måste ta igen lite sömn! Idag hade jag kunnat somna under eftermiddagsföreläsningen om jag lagt huvudet på bordet. Utan tvekan. Vi slutade en timme tidigare idag och hade vi inte gjort det så vet jag inte hur jag skulle ha orkat. Denna veckan har verkligen varit en omställning. Tur att vi är lediga i morgon! Då ska vi föresten hitta på lite festligheter med klassen. En tjej har ställt upp med förfest hemma hos sig. Det ska bli kul!

Föresten så gjorde vi en helt galen övning i skolan idag. Haha gud som jag skrattade! Vår föreläsare gav oss en citron var och bad oss känna på den och sen skriva vårt namn. Sen blev jag och två andra utsedda till observatörer, sen gömdes de andras citroner och de skulle med ögonbindel leta upp SIN citron. Vi andra tre skulle alltså observera och vägleda lite. Det var den roligaste lektionen jag haft i hela mitt liv!

Nu ska jag däremot ta mig ut igen. Jag ska möta Stina och Sandra för lite fika. Härligt att man redan har fredagskänsla, hihi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.