C'est la vie

Tick tack


Jag längtar tills om två veckor!

Min blogg är ganska trist just nu, jag vet det. Och jag har inte hunnit/orkat svara på några kommentarer. Men skolan tar en massa tid eftersom att vi går så långa dagar. För att inte tala om hur jäkla trött jag är. Igår gick jag ändå och la mig i bra tid men kunde såklart inte somna.
Men i morgon är jag ledig. Då blir det träning, jobbsökande och så ska jag försöka hinna blogga lite mer. Och det positiva är att tiden går snabbare nu. Om en vecka vid denna tiden så vaknar jag snart upp med min älskling brevid mig. Underbart!

Sophia kom över igår. Vi kollade på Idol och enades om att det är bättre kvalitet nu än tidigare år. Eller så tar de inte med lika mycket av alla de där idioterna som kommer för att de slagit vad med en kompis eller de som är tondöva.

Nej nu måste jag faktiskt dra. Vi hörs i eftermiddag/kväll!

0

0 kommentarer

  • Karin

    Haha DÅ förstår jag! själv älskar jag när flingorna är sådär mjuka… otroligt viktig diskussion, men jag har tänkt på det förut så var tvungen att fråga, nyfiken som man är! 😋

    En vecka kommer ju gå jättesnabbt, ingen tid alls ju!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.