C'est la vie

Väder och vind

Vädret kan man verkligen klaga på här i Paris. Det blev helt plötsligt ruggigt, regnigt, kallt och höstigt. Men okej, jag ska inte klaga för det är inte meningen att göra den här Paris-bloggen till en klagoblogg. Allt är inte jämt dåligt, deppigt eller jobbigt. Jag lovar att jag mår bra, så oroa er inte. Dessutom är jag ledig i morgon och två francofiler från 08-området som jag inte träffat på evigheter är på besök i stan. Det är roligt! Utöver det har jag lite andra trevliga planer i helgen samtidigt som jag tänker vila och ta det lugnt. Fast ett glas vin eller två är däremot bokat. No refund på det inte!

Nu väntar jag bara på att solen ska komma tillbaka och att graderna ska klättra sådär 10 grader.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.