Paris

Bland gröna löv och porlande bäckar

I söndags eftermiddag hängde jag och Ina i Bois de Boulogne. Vi fajtades med knott, fotade träd, åt glass på en parkbänk, pratade killar och promenerade runt.

Det är märkligt när man går i Bois de Boulogne och tänker att ett pulserande och nedsmutsat Paris är bara 10 minuter bort. Storstaden känns långt bort. Det är som att vara i en skog i Mellansverige! Sen är det klart att turisterna med LaFayette-kartor och damerna med Hermès-väskor avslöjar hur det egentligen ligger till. Hur som helst så är det lyxigt att bo precis vid en stor park med gröna träd, porlande bäckar och små mysiga stigar.

0

0 kommentarer

 • Mia

  Halloj främling!
  Jag har haft fullt upp med det där som kallas livet men nu är jag här. Åh, vad mycket rolig läsning, du ser ut att ha det bra.
  Herrejösses vad den här väninnan är vacker. Merde, de där fransyskorna alltså. 😊

  Hoppas du mår bra och nu måste jag rådfråga dig: kamerråd. Vad använder du? Jag funderar på nikon70, känns som bra för nybörjare. Tankar?

 • Ellinor

  Ett tips är att hyra en cykel och trampa runt i parken. Vi gjorde det en hel eftermiddag i höstas och det var en av de bästa dagarna under hela min Parisvistelse!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.