C'est la vie

Vårt palats är ett fullkomligt kaos

Det har blivit ganska dålig uppdatering här på sista tiden, men just nu är allting lite kaosartat med grejer som måste tas tag i, jobb, sömnlösa nätter och inte mycket ork eller tid över till roliga saker. Jag fick tvinga mig upp lite tidigare i morse för att orka tvätta håret och utan mascara ser jag ut som en levande död.

Idag är jag klädd i grått och svart men för att pigga upp min händelselösa och grå vardag lite, så passar jag på att visa vad jag hade på mig i måndags. Då invigde jag mitt reafyndade(ja ni märker att jag rea-fyndar ganska bra) isblå linne från Comptoir des cotonniers(köptes på förra året sommarrea) för i år. Jag längtar redan till rean i juli, då ska jag dit och fynda igen! 
Det passar dessutom bra till min guldiga väska jag köpte på second hand i Avignon förra sommaren och såklart mina fina aprikosjeans.

Nu ska jag äta lunch!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.