C'est la vie

Utbytt

 

Filmen igår var så töntig så jag inte hade lust att titta på den. Salt hette den. Har ni sett den? Den var så överdriven, töntig och orealistisk så jag bara blev irriterad. I stället roade jag mig med att göra en ny header, as you see. Tyvärr är Christophes Windows (min dator är ju fortfarande i Sverige, väntar på ok från försäkringsbolaget så jag kan byta ut skärmen…) så gammalt så man inte ens kan göra någonting i paint utan att det blir fult. Jag blev inte så nöjd men det får vara sådär så länge. What you think? Var den gamla bättre? Bytte profilbild också till någonting mer uppdaterat.

 

Jag har gjort en söndagsbrunch och efter jag ätit upp den ska jag iväg och sitta barnvakt ett par timmar.

 

 

 

0 kommentarer

  • Maja

    Härlig headerbild tycker jag, å fin blå färg! Men hojta till om du vill fixa med den igen innan du får din dator, jag kanske kan göra nått härifrån. 😊 (nu lät det som att jag inte tyckte att den var fin och det menar jag verkligen inte! Och jag är inte så grym på det men photoshop är kul att pilla i. 😊 )

  • Erin

    I like each of the headers, including the new one that’s up now! Isn’t Photoshop fun? Hopefully your computer can be fixed soon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.