Paris Tips

En ask med franska kakor

Ni minns kanske asken med macarons jag fick av Christophe för ett par veckor sedan? Jag tänkte att jag skulle tipsa er om butiken vi köpte dem i. Jag tycker själv att Ladurée är hutlöst dyrt och här fick man i stället en ask med 8 stycken för 12 euro (en ask från Ladurée med 6 stycken kostar 15-16 euro…). Mina favoriter var helt klart cheesecake, chocolatdoppad macaron, café och caramel au beurre salé. Sen finns det smaker som basilika och lavendel för de lite mer vågade.
 
Christophe Roussel, 5 rue Tardieu (18:e) eller 10 rue du Champs de Mars (7:e)
 
 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.