C'est la vie

Just taking a walk around Paris

 

 

Om drygt 48 timmar kommer min systers Eurostar in på Gare du Nord. Eller alltså tåget har ju inte åkt från London ännu, men ni förstår vad jag menar. Jag sitter och funderar lite på vad vi ska hitta på. Samtidigt är det bra att bara vara. Strosa runt och titta på lite allt möjligt. Göra det man känner för.

 

I vilket fall längtar jag efter att få visa henne Paris som jag upplevt det de senaste tre åren. Sist hon var här hade jag bara bott här fem månader. Nu har min bild av Paris förändrats och nya smultronställen har upptäckts. Nu är jag mer hemma i staden.

 

I nästa vecka ska vi promenera runt i mitt Paris och ha det skitkul.

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.