Things I like

A Saturday Afternoon

 
Jag har haft en riktigt trevlig lördagseftermiddag med pojkvän och vänner. Först en lång picknick i Parc Monceau och sedan en kort fika vid Villiers. Sol, skratt, god mat och kaffe gav mig massor med energi och lyckokänslor. Att det dessutom var sommarvarmt gjorde inte saken sämre. Nu har jag och killen ätit middag och ska krypa upp i soffan för att se en film och äta kärleksmums till efterrätt. Lite pussar på det och det är en perfekt myskväll.
 
Vad gör ni ikväll då? Är ni ute och festar eller är det lördagsmys som gäller hemma hos er också?
Det har varit tyst från er de senaste dagarna. Jag tycker så mycket om era mysiga och roliga kommentarer!
 
 
 
0

0 kommentarer

  • amalia

    Hejsan! Du skrev ett svar på Karins blogg innan och blev lite intresserad när du skrev att du också bor i frankrike. Gissar att du flyttade till Paris för kärleken? Själv pluggar jag i Aix-en provence (franska) sedan tre veckor tbx och kommer stanna till jul. Det jag har lagt märke till är hur "dyrt" allt är här. Efter Paris så är ju Aix frankrikes dyraste stad. Har du något tips på bra mat jag kan handla (i supermarket då). Vad borde jag som fattig student satsa på? Du kanske även har ngt tips på ngn typisk fransk delikatess jag borde prova? hade bra!

  • Robin

    Jag är i Värmland med pojkvännen, vi har ätit äppelpaj och nu vankas det ostbricka… tittar på Förtrollad på TV och kelar med hundarna. Lugnt och skönt!

  • Christine&Paris

    Hej Amalia!Nja, jag gjorde en praktik i Paris i våras som en avslutande del på mina studier. Sen är det klart att jag ville till Paris delvis för att killen fanns här 😉 Jag brukar handla frukt och grönsaker på marknaden, det är fräschare och mer prisvärt. Kolla i ditt område vad det finns för marknader! Sen är t ex L’eclerc billigare, om det finns en nära dig. Franprix är billigare om man väljer deras billigare märke, Leaders Price. Köper t ex deras mjölk, juice och alla torrvaror som mjöl etc. Super U är också bra. Jag älskar själv Monoprix och tycker vissa varor är billigare där än t ex på Franprix. Man får prova sig fram och kolla priser. Ibland köper jag olika saker i olika butiker. Hmm, fransk delikatess.. smaken är ju som baken. Vissa älskar Fois Gras, andra hatar det. Samma med ost. Jag gillar inte cemembert även fast andra tycker det är det bästa som finns. Du får smaka dig fram 😊 Lycka till med studierna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.