Things I like

Ett paket kom lastat

Hallå hörni, här kommer ett riktigt ”unboxing”-inlägg på bloggen. Kan det bli mer influencigt? Jag har dock inte fått någonting eller blivit sponsrad. Jag har bara unnat mig någonting nytt och dyrt.

Vad tror ni att det är? Jo det ska jag berätta såklart!

Nu kanske det inte är så svårt att gissa? Om man inte bott under en sten i 85 år vill säga och inte vet vad Canon sysslar med. Vi kollar inuti tycker jag!

Jo men visst är det en ny kamera jag köpt. M var minst lika, om inte mer, exalterad över att öppna det här paketet. Jag har pratat om att köpa en ny kamera sedan vi började dejta för 1,5 år sedan.

En Canon EOS M200. Det är en uppdatering från min föregående kamera, som är en Canon EOS M, men inom samma serie då jag verkligen gillar hybrid-kameror. Eftersom att jag fotat med Canon i över tio år resonerar jag efter det klassiska mottot: Varför ändra ett vinnande koncept? Jag ville gärna ha den vita/silvriga som endast fanns att beställa från deras hemsida så den köptes därifrån. Du hittar den HÄR.

Min gamla kamera köpte jag i julklapp till mig själv 2015 så med nästan sju år på nacken började den bli lite trött.

Någon annan än jag som älskar att packa upp olika komponenter vid köp av teknikprylar?

Objektivet har en 15-45mm zoom och ingick i köpet. Jag har ett fast objektiv sedan tidigare så det blir ett bra komplement med detta. Bra också med inbyggd blixt vilket den gamla inte har.

Så himla fin jö! Längtar efter att skapa fotomagi med min nya leksak. Jag har dessutom några kortare och längre resor bokade de närmaste månaderna så det blir kul att nya kameran får följa med på de äventyren. Köpte nyss flygbiljetter för en weekend tillsammans med min kompis Ina i en stad i Europa början på juni. Kan du gissa vilken? Jag har varit där förr om man säger så.

Nu är det fredag! Jag känner mig optimistisk och glad idag, trots dålig sömn inatt. Bra saker är på gång och jag har någorlunda koll på läget när det kommer till lägenheten. Den 16 maj lämnar jag över nycklarna och innan dess ska skräp slängas, möbler flyttas och ytor städas. Jag ska bara boka datum för flyttfirman och börja packa ner i lådor. Måste även sälja/skänka min soffa. Annars får den åka på tippen helt enkelt. Jag sitter på Söderberg & Sara sedan några timmar men ska hem för att äta lunch innan jag beger mig ut på stan för några ärenden. Vid halv fyra hämtar jag upp M på jobbet. Tänkte dra med honom på glass och kanske något glas vin på en uteservering. Vi får se. Möjligheterna är många.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.