C'est la vie

Upside Down. Boy you turn me, inside out

 

 

Jag vet att jag är helt värdelös på att uppdatera här, men så tycker jag själv att det jag just nu har att skriva om inte är så himla intressant. Kanske tycker inte ni samma? Annars så är allt faktiskt ganska bra. Jag jobbar ganska mycket, träffar vänner när jag får en stund över, planerar resor för våren och tränar tre gånger i veckan. Jag har upptäckt det roliga med att gå på pass. Body Balance och Core är nya favoriter. Igår övertalade Stina mig att jag kunde stå på händer. Tänk, hon hade rätt! Jag måste säga att jag blev lite stolt över mig själv. 

 

Ni undrar säkert varför jag inte bytt namn än på bloggen. Jag veeet, jag är så seg. Så fort jag får tid ska jag byta design och slänga upp en ny header. Jag funderar även på det här med bloggens url. Den heter ju christineiparis.blogg.se, vilket är lite missvisande. Om jag byter till ny blogg kommer troligtvis hälften av er försvinna och om jag inte byter så heter bloggen någonting som inte riktigt reflekterar mitt liv just nu. Kan man skaffa en riktig domän utan att betala en massa för den?

 

Jag har lagt upp en tillfällig banner, men ska göra en riktig. Så fort jag hinner ta tag i det. Men alltså, varför der det ut såhär i min webbläsare? Den där annonsbannern fanns inte där innan! 

 

 

Är det samma som ni ser också? Hur tusan blir jag av med den där texten utan att radera den? Många frågor här, men så vet jag ju att vissa av er vet en himla massa saker om allt möjligt. Och jag är inte bra på det här med tekniska saker.

 

Hjälp. Mig. Snälla.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Sandra

    Hej! För min del gör det ingenting om du har kvar den här webbadressen, dock kan det ju bli lite förvirrande bland nya läsare. Tack för en bra blogg! P.s Jag ser ingen annons högst upp på sidan när jag läser.

  • teruko

    Ser ingen annons överst på sidan. Är helt blåst tekniskt, så från mig kommer ingen hjälp tyvärr. Kalla bloggen vad du vill, huvudsaken är att man får möjlighet att hitta den om rubriken ändras. Du ser spänstig ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.