C'est la vie

New Years Eve 2014

 

 

Jag hade en härlig nyårsafton hos Madde och Johan i Västra Hamnen. Det bjöds på hemlagad ravioli, älgfransyska och gott vin. Ett skönt avslut på 2014 med mycket skratt och dans till klockan fyra på morgonen. Jag har ett svagt minne att det vid något tillfälle spelades ”We are all the winners”, ni vet den där gamla schlagerdängan från 90-talet? Jag kan även ha dansat som en idiot och sjungit med i texten, men jag är inte helt säker.

 

Tack Madde och Johan för igår!

 

Idag var det segt att komma upp och jag har knappt lämnat sängen sedan klockan halv fem i morse. Jag har målat naglarna, zappat mellan The Notebook och ett SNL-maraton, börjat kolla på en film på Netflix som visade sig vara skittråkig, pratat i telefon med Precious om världsliga problem och ätit en massa choklad. En typisk nyårsdag med andra ord. 

 

Nu ska jag däremot dra en repa med dammsugaren, byta lakan, ta en dusch och fixa lite middag innan Pearl Harbour börjar kl 20. Ja, en dag som denna får man faktiskt kolla på Pearl Harbour utan att skämmas.

 

 
0

0 kommentarer

  • Christine&Paris

    Nyårsafton var fortfarande år 2014 😉 Håller dock med dig, det kommer ta ett tag att vänja sig! Gott nytt år 😊

  • Malena

    Hej och Gott nytt år! Läser din blogg och har så gjort länge men aldrig lämnat någon kommentar. Uppskattar den mycket i alla fall och den ligger bland bokmärken. Måste undra en sak, tar Paris-taxis inte kort på resor under 20 €? Tillbringade julen i Paris och tog taxi från hotellet till Operan för att stiga på bussarna. Resan kostade typ 11 € och chauffören sa när vi lämnade fram kortet att han inte kunde ta betalt med det. Gränsen var 20 €. Vet du om det stämmer? Det hela slutade med att han tog kortet i alla fall då vi inte hittade någon uttagsautomat i närheten… Ha en bra kort vecka, snart helg igen!

  • Christine&Paris

    Hej Malena! Tack för din kommentar. Kul att höra! Jag hade missat din fråga 😊Jag betalar sällan taxi i Paris med kort, men jag vet att jag ofta tog ut cash just för att de inte tar kort under en viss summa. Så det kan nog stämma. Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.