C'est la vie

Update: Pluggdag på Starbucks och H&M-besök


Frukost/lunch


Man kunde ju läsa en roligare bok…


Vacker utsikt va? Haha! På bilden ser ni en av tågstationerna i Paris.


Nya H&M-butiken på Champs Elysées

Jag hinner inte med bloggen alls just nu. Jag har massor att skriva om och massa bilder att visa, men ingen tid att göra det. Känner inte alls för att sitta framför datorn heller.

Men om jag förbereder bilderna så funkar det ju nu att blogga från mobilen. Good to know! 🙂

Idag var jag tvungen att ta tag i pluggandet lite, så det blev flera timmars läsande på Starbucks vid St Lazare med Ellinor. Efter lite tjatter så tog vi oss i kragen och satt i varsin mjuk fotölj och pluggade. Även om vi inte pratade så mycket så var det betydligt trevligare att ha sällskap än att sitta ensam. Dock störde de fnittriga fjortisarna lite när de satt och pratade högt och tog femtioelva bilder på sig själva. Var de tvungan att sätta sig brevid två som satt och studerade? Men men, sånt man får ta.
Ellinor skulle iväg sen men jag satt kvar ett tag till innan jag tog mig till Champs Elysée. Ville ju kolla in H&M-butiken såklart! Alldeles för mycket folk var där, så nästa gång går jag inte dit en fredagseftermiddag.

Ikväll blir det middag hos svärföräldrarna så jag ska in i duschen nu. Om jag hinner så kanske jag bloggar sen innan vi ska åka, annars får det bli i morgon.

Ciao!

0 kommentarer

 • Ellinor

  Det finns ju betydligt trevligare saker att ägna sig åt i Paris, än att sitta vid datorn (säger jag som spenderar alldeles för många timmar här 😋

  Men det var en riktigt trevlig eftermiddag och jag fick faktiskt mycket gjort. Både omgivning, omständighet och sällskap (inte fjortisarna då) var verkligen helt perfekt.
  Bara att säga till nästa gång du skall plugga 😉

  Kram

 • Anna

  H&M och Starbucks? Nu får du skärpa dig Christine. Imorgon vill jag se en bild av dig i basker, med en baguette under armen på Pont des Arts. Eller med ett glas rödvin och en ostbricka på något café i solen. Deal? 😊)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.