Things I like

A little bit more


Jag älskar detta milda väder! Hade inte behövt handskarna egentligen, men frös så efter att ha hållt i en kall frappe, haha! Solisarna gick föresten sönder idag. Merde!


Hotel de Ville igår. Det är alltså Paris stadshus till väner på denna bilden och bakom mig. Rakt fram i bakgrunden ser man Notre Dame som sticker upp.

Jag har haft en grymt trevlig kväll. Men så blir det ju faktiskt varje gång jag och Christophe är på middag hos hans föräldrar. Och som alltid var även hans syster och bror där med sina respektive.
De är verkligen helt underbara människor och jag är så glad att vi klickat så bra. Hans mamma hade dessutom köpt en fin sjal till mig i present. Så himla go är hon!

Efter en massa skratt, vin, noix des saint jacques, intressanta diskutioner och visning av hans föräldrars bröllopsvideo(det var deras 22:a bröllopsdag idag så de gifte sig 1988… shoulderpads säger jag bara, haha! Lilla Christophe vara bara 4 år, så söt!) så kom vi hem för en stund sen. Chéri har ont i ryggen och tar ett varmt bad. Så jag passar på att blogga lite.

Morgondagens planer är att först sova ut och sen ska jag fixa brunch till oss. Det förtjänar han efter denna veckan! Sen måste han jobba och jag ska passa på att plugga lite. Men sen ska vi käka bakelser och dricka kaffe, hehe. Tur jag har mobilkameran så jag kan ta lite foton diskret. Med andra ord, ni kommer få se. Resten av helgen blir det bl a bio och middag med vänner. Resten atr vi det som det kommer. I fransk anda.
Vi har föresten långhelg här, det är röd dag i Frankrike på måndag. Med andra ord är det bara vi och turisterna kvar denna helgen 😉

Vad har ni själva för planer i helgen? Tell me!

0 kommentarer

 • Ellinor

  Idag funderar jag att besöka Salon au Chocolate och sedan försöka avsluta det s.k. "grupparbetet". Utöver det får vi se vad staden har att erbjuda 😊 Tar dagen som den kommer.
  Kram

 • Samantha

  Fin du är! Och mysig poncho!

  Själv har man en 1,5 dags höstlov! Det du! Men borde egentligen läsa inför det två nya kurserna som börjar på måndag….

  Please, shot me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.