First day at work, date night & public affection

Jag jobbade min första dag igår och fick ett väldigt bra intryck av min nya arbetsplats. Sympatiska kollegor med mycket humor, roliga arbetsuppgifter och modernt, fräscht kontor. Det blev en mjukstart och kortare dag vilket var skönt. Jag fick lite introduktioner, lärde känna min nya chef och några kollegor samt fick en dator och telefon. Jag var så glad hela dagen igår för allt känns väldigt rätt. Det ska bli riktigt kul och spännande det här! Längtar redan till på måndag.

Även M har gått på en ny tjänst (fast på samma företag) nu från januari så vi hade båda en hel del att prata om när jag kom hem. Vi firade sedan med en date night, ett begrepp jag aldrig använt tidigare nu när jag tänker efter men det är minst sagt en bra grej. Kvalitetstid är ibland bättre än kvantitetstid. Vi ville gå till Restaurang Möllan, vilket är ett av våra stammisställen, men det var stängt så vi valde i stället Grand som har en asiatisk meny med riktigt goda rätter man kan dela på.

På Grand sitter vi alltid vid baren för det är mysigast att sitta bredvid varandra och snicksnacka lite med bartendern. Tycker att barplatserna oftast är mest romantiska. Ibland gillar jag att sitta mittemot och se varandra i ögonen medan vi pratar om vardagens olika samtalsämnen, men gillar också att sitta bredvid så att man kan nosa lite i nacken eller enkelt stjäla en puss. Både jag och M är ganska fysiska som personer så vi rör vid varandra mycket. Pussar, kramar eller bara en hand på ryggen, även om jag kanske är lite mer bekväm med public affection. Tror att det sitter i från tiden i Paris. Fransmännen är inte direkt blyga för att hångla in public om man säger så. Men det är fint att vi är ungefär likadana med det. Ibland blir vi osynkade såklart när en av oss i stället är klängig och den andra bara vill vara ifred, haha!

Efter middagen körde vi några omgångar Shuffleboard vilket gick sådär för mig. Han vann två gånger och jag vann en gång. Det gick förvånansvärt bra att tävla ihop trots att jag både är en dålig förlorare och dålig vinnare.

Idag har varit en väldigt lugn dag eftersom att det regnade nonstop från tidig morgon till sen eftermiddag. Vi har kollat på The Wire och Ted Lasso, vikt tvätt och sedan körde jag bil med Marcel som gått en handledarkurs för min skull <3 (tycker inte om att köra i mörker har jag dock insett – särskilt på motorväg!). Efter det kom även Sandra över och de två stannade på middag. M la sig precis i sängen för att kolla på streams så jag tänkte lägga mig där bredvid jag med och läsa tills ögonlocken blir tunga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen