Une boîte des macarons

Jag fick en finfin födelsedagspresent av Natalie. Faktiskt fick jag den på min födelsedag. En låda med macarons av olika smaker och färger. Fint va? Blev lyxig födelsedagsfrukost med två stycken sådana. Har faktiskt två kvar som ligger i Natalie’s kyl. Det får nog bli min middag typ. Mitt i all flytt ikväll lär jag få svårt att hinna med att laga mat.

Ska flytta över ikväll men kan inte ta allting så jag måste hämta min andra väska efter skolan i morgon. Vilket innebär att jag inte kommer få en lugn stund över på hela dagen eftersom att jag ska sitta barnvakt i morgon kväll.
Längtar tills fredag då jag kan andas ut. Och SOVA ut! I helgen blir det bio, utgång och lite julklappsshopping. Kul!

0 reaktioner på ”Une boîte des macarons”

 1. Hei Christine. Jeg hittet precis din blogg. Jeg flytter til Paris neste vecka for å praktisere på en reklambyrå i 8 mnd. Jeg kan ingen fransk og undrer om du vet om noen bra kveldskurs/helgekurs man kan ta?

  mvh Ina

 2. ina: Hej Ina! Kul att du ska flytta till Paris, hoppas att du kommer trivas. Låter spännande med praktik så länge. 😊
  Vet inte om du känner till Paris och varit här innan men hör av dig om det är något du undrar över eller behöver hjälp med! Happy to help.

  Hmm, det finns Alliance Francaise, där vet jag att de har korta intensivkurser. Har en kompis som gått där. Men vet inte om det finns kvällskurser. Annars finns Sorbonne, som jag vet har allt möjligt, bl a kvällskurser.
  Själv går jag på France Langue. Billigt och bra lärare men vet ej om det finns kvällskurser för det är ganska Au pair-anpassat.
  Men bifogar länkar till dig!

  http://www.alliancefr.org/
  http://www.paris-sorbonne.fr/en/
  http://www.france-langue.fr/fr/

  Hittade även denna, men vet ej hur den är:
  http://www.institut-parisien.com/apprendre/index.php

  Lycka till!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen