Things I like

Une boîte des macarons

Jag fick en finfin födelsedagspresent av Natalie. Faktiskt fick jag den på min födelsedag. En låda med macarons av olika smaker och färger. Fint va? Blev lyxig födelsedagsfrukost med två stycken sådana. Har faktiskt två kvar som ligger i Natalie’s kyl. Det får nog bli min middag typ. Mitt i all flytt ikväll lär jag få svårt att hinna med att laga mat.

Ska flytta över ikväll men kan inte ta allting så jag måste hämta min andra väska efter skolan i morgon. Vilket innebär att jag inte kommer få en lugn stund över på hela dagen eftersom att jag ska sitta barnvakt i morgon kväll.
Längtar tills fredag då jag kan andas ut. Och SOVA ut! I helgen blir det bio, utgång och lite julklappsshopping. Kul!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.