Things I like

Helgen närmar sig


Från KB i förra helgen. Ny topp från H&M. Kanske kan ha den i morgon med?

Tänk att det är fredag i morgon. Hur underbart är inte det? Dessutom är jag ledig måndag-tisdag med, hihi. Fast jag kanske ska jobba extra på mitt andra jobb… jag får se. Vore bra med två lediga dagar så jag kan fixa med lite pratiska grejer + börja med julklappsshoppingen. För det vill jag INTE springa och fixa med när alla jul-turister kommer i december. Hu, jag bävar!

I morgon blir det nog fika eller lunch med Linda, sen ska jag handla lite mat och så. Ni förstår, jag har knappt lagat mat eller ätit ordentlig frukost på flera veckor(med undantag för när jag var i Sverige i helgen då) eftersom jag inte handlat mat och grejer. Lever värsta ungkarlslivet. Illa illa. Men nu ni ska jag minsann vara duktig! 🙂

Therese är i Paris över helgen och skulle antagligen ut i morgon kväll. Vore så kul att träffa henne så jag tror jag ska haka på. Lördag bio med Emilie. Men vilken film?

I vilket fall så verkar det bli en fin helg. Tycker ni inte? Moi, ça je pense!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.