Shopping

I don’t get it…?


Ljusrosa tantväska.

Jag har svårt att förstå hela den här Chanel 2.55-hysterin. Vad är det som är så himla speciellt med den egentligen? Jag och Elsa var inne i en av mina favoritbutiker för ett tag sedan. En vintage-butik i Marais. De har otroligt mycket fina smycken, därför älskar jag att gå dit.
Där hänger det iafl oftast 3-4 stycken 2.55 i fönstret. De kostar typ 20 000(nya får man väl tillägga), är ganska alldagliga och nu har halva mode-Sverige en.

Precis som Birkin… förstår verkligen inte grejen! Och varför lägga 2-3 månadslöner på en väska som ändå mer passar en som är 50 plus, när man kan göra livets resa för den summan? Sjukt! Man kan åka jorden runt och ändå ha pengar över. And don’t give me that crap about kvalitet. Finns gott om skinnväskor i bra kvalitet som inte kostar 50 000!

Men sen är jag också uppfostrad att inte lägga otroliga summor på materiella saker. Hellre minnen än sitta hemma och dega med en väska som man bara ”måste ha”

Hur tänker ni?

0 kommentarer

 • stylemusic

  Hej sötnos 😊

  Driver en musikblogg som underlättar för dig att hitta inpsiration. Min fråga är vad du skulle vilja se mer av i bloggen?

  Hugs, MusicStyle

 • Debbie

  Jag tyckte iof att den på bilden var söt, men nä, jag skulle inte heller lägga den galna summan på en väska. Känns som att man kan göra så mycket och få så mycket annat för dom pengarna.

 • Karin

  jag har ju märkesväskor som inte är chanel.. som jag betalat massor för och jag tycker veerkligen det var värt det.. man kan ha en enkel outfit men när man liksom vet hur exklusiv och fiin väska man har känner man sig ändå som en briljant och sån kvalitet och investering hehe förstår du lite hur jag menar?

 • Magdalena

  Reser hellre jorden runt 100 ggr än köper en sån väska. Tycker inte det är ngt speciellt med den. Har en fejk från Gina, funkar utmärkt att bära krimskrams i 😊

 • Anna-Leena Alaiso

  Shop til u drop…nån måtta finns det…jag själv värderar nog mer hur en väska ser ut och funktionen i den och köper fler, så att jag kan matcha.
  Priset är inte överkomligt (20.000:-)om man kan resa eller göra något riktigt kul istället…
  Tänker på min bal som jag arrangerade när jag fyllde 40…det var riktigt lyckat.( fast där räckte inte 20.000:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.