Fun stuff

Birthday in Paris

Pga tidsbrist, internetbrist och energibrist så har jag inte orkat blogga om födelsedag, Sverigevisit eller annat skoj. Men nu kommer det iafl lite bilder från mitt födelsedagsfirande här i Paris.
Vi var först på min favoritrestaurang och drack lite och åt middag, kvällen innan min födelsedag. Det blev ett missförstånd med en kompis för jag råkade skicka ett sms och fråga ”coming tomorrow?”, fick då svar ”sorry, I can’t”. Tänkte att jaha, dålig stil att inte meddela tidigare. Sen visade det sig att jag skickat det här söndagen, och middagen var på tisdagen. Så hon trodde det var ändrade planer. Typiskt mig, ALLTID missförstånd, haha! Så hon kom inte. Iryna var sjuk och Janis var tvungen att jobba över. Men jag hade roligt ändå!

Jag och Natalie åt den mest underbara lasagnen. Alltså jag skojar inte, det var som att dö och komma till himlen. Ungefär.

De andra skrattade åt mig när jag började prata om efterrätt. Alltså, en cheesecake går ALLTID ner…! 😉


Emilie och Camilla, som precis som Elsa fick en fin lite hakklapp eftersom de tog pasta. 😉


Skål!


Elsa is back in elstockholmo. Saknar henne redan. 🙁

Emilie och Camilla var trötta men jag, Natalie och Elsa gick vidare till en mysig bar precis vid Louvren och tog ett par glas vin och pratade. Jag hade en riktigt trevlig kväll! Är så glad att jag fick en så mysig kväll med söta vänner.

Måste föresten berätta vad som hände när Elsa skulle komma och möta mig och Natalie. Vi sitter i baren så får jag ett sms från Elsa.

”Jag är här nu, är du där?”
Jag skickar: ”Ja, sitter i baren”
Hon svarar: ”Va? Måste vara på fel ställe??”

Då hör jag helt plötsligt… ”Neeej, det är inte sant… haha!”. Hon sitter då brevid oss, till vänster om mig, och har suttit där hela tiden. Hahaha! Jag höll på att dö av skratt. Virrpotta är vad hon är! 😛


Natalie, Elsa och jag. Var liite lullig efter en mojito, tre glas vin och två shots… haha! 😛

På min födelsedag stod packning på schemat efter en lång sovmorgon. Sen var jag ju tvungen att springa och köpa presenter. Iryna var sjuk men ville ändå åka in och möta mig för att ge mig min födelsedagspresent. Så jag bjöd henne på kaffe och sen hjälpte hon mig välja ut pyjamasshorts. Hon är så söt, en sådan fin vän! 🙂
På kvällen blev jag bjuden på middag hos en kompis. Trevligt trevligt.

Perfekta 25-års firandet!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.