Music & Culture

Une art un peu bizarre


På väg till vernissagen slank jag in på Zara och köpte två grejer jag spanat på sedan en vecka tillbaka… ska visa i morgon vad jag köpte!


Ehh, målningarna var minst sagt speciella… och groteska. Haha!


Denna är målad med blyertspennor och tog ett år att göra. ETT ÅR! Impressive.


Emilie och Camilla skådar de brutala konstverken.

Jag åkte iväg på vernissagen ikväll trots allt. Och det blev en riktigt trevlig kväll med vin, mingel och så avslutades kvällen med att vi blev bjudna på tilltugg. Träffade flera nya och intressanta människor och satt länge och pratade med två nyinflyttade svenskar. Gav lite tips på det jag än så länge gjort mig bekant med. Jag har ju inte bott här så länge men jag börjar känna att jag kan staden ganska okej. Roligt att få ge andra råd och tips!
Jag hade en trevlig kväll minst sagt. Fast det blev lite väl sent. Ska upp och jobba i morgon och nu sitter jag här dessutom, haha!

I morgon eftermiddag ska jag föresten till IKEA. Har ju varit där en gång innan men det ska bli roligt att åka dit igen! Planerar att handla en klädställning(har ingen garderob i mitt rum, bara en byrå som är halvfull med Karens grejer…), lite förvaringslådor och galgar. Och batterier! Sen blir det nog köttbullar till middag och lite Daim i svenskshoppen… hähä. 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.