Movies & TV

True Blood

Nu har jag föresten sett de två första avsnitten av True Blood. Och jag fattar vad de menade med att det var blodigt och mycket sex. Herrejesus, den är inte direkt politiskt korrekt, haha! Den verkar bra av det jag sett, även om jag tycker det är lite väl blodigt ibland. I don’t like that much blood! 😛

Ska se fler avsnitt så kanske man kommer in i det mer. I början blandade jag föresten ihop Sam och Jason… trodde det var samma person. Kom på sen att det var två olika. Jason är ju föresten sjukt snygg! Hähä.

0 kommentarer

  • Karin

    haha tänkte precis samma sak när jag såg första avsnittet! värsta sexserien tänkte jag, haha. Fick nästan sänka ljudet så att ingen i min familj hörde 😋 Men gillar ändå att det är lite annorlunda karaktärer, inte de vanliga stereotyperna. Och annorlunda story. Men som sagt, återstår att se hur resten av säsongen blir! Snygga människor är det i alla fall många av 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.