Outfits

My new shoes and some things I got on sale


Jag måste till svenska kyrkan och hämta min rosa resväska. Känns som att jag haft samma kläder om och om igen i 2 månader nu. I’m tired of it. Igår hade jag iafl mina nya skor. Köptes på Zara förra veckan.
Övrigt så körde jag bekvämt och säkra kort. Man känner sig oftast finast i sina favoritkläder.

Skjortan är ett gammalt reafynd från Gina Tricot, jeansen är från Mango, kavajen är även den reafynd från Vero Moda och sjalen har Ewa köpt i Malaysia.
Väska från Naf Naf, örhängen från Ur&Penn och armband från Gina Tricot.

Det blir inget jobb idag. Ringde Lynn och sa att jag kommer i morgon stället(det är väldigt flexibelt och jag kan bestämma själv hur jag vill jobba), och hon sa att det var helt lugnt. Jag känner att jag måste börja lyssna på min kropp och varva ner. Har pratat en stund på Skype med kusinen och ska nu göra mig klar så jag kan åka till IKEA.

Bonne journée!

0 kommentarer

  • Amanda

    Jättefina skor, har kikat på dem här hemma också men insåg att jag hade för många par svarta skor. Fina är de i alla fall! =)

  • Maja: STYLE & LIFE by LEIA

    Finfina skor….hmm…..men här hemma är det ju inte riktigt läge för att springa ut å köpa ballerinor….attans va kallt det börjar bli.

    Hur går det för dig därnere…..hur länge blir du kvar? Jag har ju vart helt avbloggad ett tag och har ingen koll på nåt….snacka om att man är beroende;)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.