C'est la vie

A little bit of Sweden


Såklart blev det köttbullar till lunch. Yummie!

Kom hem för en stund sedan efter en eftermiddag på IKEA. Mysigt att få gå runt där och känna lite Sverige-känsla. Hittade det jag var ute efter. Förutom batterier till min mp3 för de var slut. Typiskt min otur! Men jag fick med mig en grej hem som jag ska skruva ihop senare(tro det eller ej men jag är faktiskt ganska händig av mig).
Måste och hämta min väska på Sv. Kyrkan nu. Efter det handla lite mat. Men sen ska jag hem och inte gå ut mer förrän i morgon bitti.

Det pratades om någon sångjam-grej ikväll och hur mycket jag än älskar att sjunga så känner jag bara att jag inte orkar. Har dessutom 5 True Blood-avsnitt, senaste Gossip Girl-avsnittet och Sex and the city säsong 6 som jag lånat av Anna, att se på. Så jag lär inte bli uttråkad ikväll. Hähä. 😉

À bientôt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.